Stap 1: Aanmeldformulier

Je vult het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat we alvast een eerste beeld krijgen van je hulpvraag. De ingevulde gegevens komen, langs beveiligde weg, bij ons binnen.

Stap 2: Korte uitvraag

Een medewerker van ons aanmeld- en informatiepunt neemt, binnen enkele dagen, contact met je op om jouw hulpvraag te verhelderen en dan wordt er besproken wat er nog meer nodig is om de hulp zo snel mogelijk in te kunnen gaan zetten. Wij gaan vervolgens aan de slag met het ​matchen van een coach die het beste bij jouw wensen past.

Stap 3: Start

De coach neemt contact met je op, plant met jou een eerste afspraak en dan gaat jouw traject van start!

Heb je na de start twijfels of de coach een juiste match is? Dat geeft helemaal niks. Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Samen gaan we kijken wat een betere match zou zijn.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op: bel ons via 085 – 300 2 300 of e-mail ons via ai@de-zorgcoach.nl

Registratie formulierContact details applicant
Contactgegevens ouder/verzorger
Contactgegevens verwijzer
Contact details

Gegevens klant

De gegevens van degene voor wie hulp wordt aangevraagd.Huishouden

Huishouden

Met wie woont de hulpzoekende samen? Geef naam, relatie tot hulpvrager (broer, zus, vader, moeder, vriend, kennis) en leeftijd op. Gebruik de plus-knop (+) om een regel toe te voegen.


Gezinssamenstelling

Uit welke leden bestaat het gezin van de klant? Dus zij die niet in hetzelfde huishouden wonen. Geef naam, relatie tot hulpvrager (broer, zus, vader, moeder) en leeftijd op. Gebruik de plus-knop (+) om een regel toe te voegen. .Omschrijving hulpvraag

Voorkeuren
We doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter net kan voorkomen dat we hier niet geheel aan kunnen voldoen.
Documenten

Sleep bestanden hierheen of

Toegestane bestandtypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 2.